Kulinaria
Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(18)
Forma i typ
Książki
(18)
Poradniki i przewodniki
(13)
Literatura faktu, eseje, publicystyka
(3)
Publikacje popularnonaukowe
(2)
Komiksy i książki obrazkowe
(1)
Dostępność
dostępne
(21)
wypożyczone
(4)
Placówka
Wypożyczalnia GBP w Porąbce
(12)
Wypożyczalnia Filii W Bujakowie
(7)
Wypożyczalnia Filii w Czańcu
(5)
Wypożyczalnia Filii w Kobiernicach
(1)
Autor
Baranowska Natalia
(1)
Bellocq Juliette
(1)
Bereta-Jankowska Anna
(1)
Błażejewska-Stuhr Katarzyna
(1)
Cieślak Ola (1981- )
(1)
Druckerman Pamela (1970- )
(1)
Górska Agnieszka (1973- )
(1)
Gąsiorowska Wanda
(1)
Jarosz Mirosław (1957- )
(1)
Jasiński Maciej (1977- )
(1)
Jasiński Maciej (1977- ) Drużyna Witamin
(1)
Kaczarowska Małgorzata
(1)
Kasdepke Grzegorz
(1)
Kasdepke Grzegorz (1972- )
(1)
Kaszuba-Dębska Anna (1975- )
(1)
Klimko-Dobrzaniecki Hubert (1967- )
(1)
Kotarski Bartłomiej Marcin
(1)
Kozakiewicz Paweł
(1)
Leśniak Tomasz (1977- )
(1)
Mizielińska Aleksandra (1982- )
(1)
Mizieliński Daniel (1982- )
(1)
Molik Marcin
(1)
Nowacki Piotr (1979- )
(1)
Oklejak Marianna (1981- )
(1)
Okrasa Karol (1978- )
(1)
Poon Rick
(1)
Pustelnik Anastazja
(1)
Ramsey Drew
(1)
Rusin Wiesława
(1)
Rusin Wiesława (1965- )
(1)
Sakai Sonoko
(1)
Skalska Dagmara
(1)
Skarżycki Rafał (1977- )
(1)
Skarżycki Rafał (1977- ) Liga Profesora Jot
(1)
Skarżycki Rafał (1977- ) Superbohaterowie z ulicy Borówkowej
(1)
Skowron Monika
(1)
Szabłowski Witold (1980- )
(1)
Szloser Marta
(1)
Wilson Sarah (1974- )
(1)
Wyrzykowski Janusz
(1)
Zasuwa Iwona
(1)
Śmigielska Monika
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(5)
2010 - 2019
(12)
2000 - 2009
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(18)
Kraj wydania
Polska
(18)
Język
polski
(17)
Odbiorca
Dzieci
(4)
6-8 lat
(3)
9-13 lat
(3)
14-17 lat
(1)
Młodzież
(1)
Przynależność kulturowa
Literatura polska
(5)
Literatura amerykańska
(1)
Temat
Zdrowe odżywianie
(4)
Kucharstwo
(3)
Kuchnia polska
(2)
Odżywianie
(2)
Amin, Idi (1925-2003)
(1)
Castro, Fidel (1926-2016)
(1)
Choroby układu pokarmowego
(1)
Cukier
(1)
Depresja
(1)
Dieta bezglutenowa
(1)
Dieta wegetariańska
(1)
Dietetyka
(1)
Druckerman, Pamela (1970- )
(1)
Dyktatura (ustrój)
(1)
Dzieci
(1)
Edukacja żywieniowa
(1)
Egoizm
(1)
Gotowanie
(1)
Hoxha, Enver (1908-1985)
(1)
Jakość życia
(1)
Kasdepke, Grzegorz (1972- )
(1)
Klimko-Dobrzaniecki, Hubert (1967- )
(1)
Kuchnia amerykańska
(1)
Kuchnia francuska
(1)
Kuchnia japońska
(1)
Kuchnia regionalna
(1)
Kuchnia sezonowa
(1)
Kuchnia wegetariańska
(1)
Kulinaria
(1)
Kultura stołu
(1)
Obyczaje i zwyczaje
(1)
Owoce
(1)
Pamięć autobiograficzna
(1)
Pisarze polscy
(1)
Pol Pot (1928-1998)
(1)
Pory roku
(1)
Posiłki (jedzenie)
(1)
Potrawy dietetyczne
(1)
Potrawy dla dzieci
(1)
Profilaktyka zdrowotna
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Przyjemność
(1)
Saddam Husajn (1937-2006)
(1)
Satysfakcja (psychologia)
(1)
Smak
(1)
Warzywa
(1)
Wychowanie w rodzinie
(1)
Zdrowe żywienie
(1)
Zdrowie psychiczne
(1)
odporność
(1)
Żywność
(1)
Żywność sezonowa
(1)
Temat: czas
1989-2000
(3)
2001-
(3)
1901-2000
(2)
1945-1989
(2)
Temat: miejsce
Albania
(1)
Francja
(1)
Irak
(1)
Kambodża
(1)
Kuba
(1)
Małopolska
(1)
Stany Zjednoczone
(1)
Uganda
(1)
Świat
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(10)
Publikacja bogato ilustrowana
(8)
Przepisy kulinarne
(7)
Poradnik
(5)
Pamiętniki i wspomnienia
(2)
Publikacje dla dzieci
(2)
Komiks
(1)
Opowiadania i nowele
(1)
Reportaż
(1)
Dziedzina i ujęcie
Historia
(507)
Socjologia i społeczeństwo
(182)
Kultura i sztuka
(126)
Edukacja i pedagogika
(109)
Psychologia
(107)
Kulinaria
(18)
Medycyna i zdrowie
(104)
Podróże i turystyka
(102)
Polityka, politologia, administracja publiczna
(81)
Religia i duchowość
(80)
Rozwój osobisty
(72)
Literaturoznawstwo
(71)
Biologia
(65)
Rodzina, relacje międzyludzkie
(64)
Etnologia i antropologia kulturowa
(48)
Bezpieczeństwo i wojskowość
(45)
Kultura fizyczna i sport
(40)
Prawo i wymiar sprawiedliwości
(36)
Styl życia, moda i uroda
(36)
Geografia i nauki o Ziemi
(28)
Hobby i czas wolny
(23)
Filozofia i etyka
(22)
Fizyka i astronomia
(16)
Gospodarka, ekonomia, finanse
(16)
Nauka i badania
(15)
Architektura i budownictwo
(13)
Ochrona środowiska
(12)
Archeologia
(10)
Opieka nad zwierzętami i weterynaria
(10)
Praca, kariera, pieniądze
(10)
Informatyka i technologie informacyjne
(9)
Językoznawstwo
(9)
Inżynieria i technika
(8)
Media i komunikacja społeczna
(8)
Transport i logistyka
(7)
Matematyka
(5)
Rolnictwo i leśnictwo
(5)
Bibliotekarstwo, archiwistyka, muzealnictwo
(4)
Chemia
(4)
Dom i ogród
(3)
Styl życia, moda, uroda
(3)
Zarządzanie i marketing
(2)
Budowle
(1)
Eseistyka włoska
(1)
Medycina i zdrowie
(1)
Medycyna
(1)
Varia
(1)
18 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia GBP w Porąbce
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 37 (1 egz.)
Wypożyczalnia Filii w Czańcu
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 37 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Filii W Bujakowie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 6 II (1 egz.)
Książka
W koszyku
(Lidl Kuchnia )
Zdrowie dzieci jest najważniejsze, a najlepszym sposobem na jego utrzymanie jest prawidłowe odżywianie już od najmłodszych lat. Pragnąc wspomóc rodziców w zaplanowaniu zdrowej diety dla ich pociech i dla całej rodziny, wraz z Narodowym Centrum Edukacji Żywieniowej przygotowaliśmy wyjątkowy poradnik oparty na najnowszych badaniach i wskazaniach dietetycznych. Jak wiadomo, dzieci najlepiej uczą się przez zabawę, dlatego też do wszystkich bardzo ważnych informacji i porad specjalistów dołączyliśmy komiksy! Razem z całą rodziną odkrywajcie, jakie tajemnice kryje świat warzyw i owoców. Dobrej zabawy i smacznego!
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Filii w Czańcu
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 6 II (1 egz.)
Książka
W koszyku
Lektura będzie nie lada zaskoczeniem dla czytelników przyzwyczajonych do pióra autorów. Tym razem połączyli siły, talenty, pasję i poczucie humoru, aby stworzyć wartką prozę WYŁĄCZNIE DLA DOROSŁYCH! Anegdoty, wspomnienia i portrety – wszystko opowiedziane językiem lekkim, czasem ironicznym, czasem refleksyjnym, a miejscami nawet zaskakująco sprośnym. Mówią o smakowaniu życia całym sobą i o pierwszych razach doświadczanych wszystkimi zmysłami. Przywołane historie wieńczą przepisy na dania, które kojarzą się Autorom z najważniejszymi momentami w ich życiu.
Podczas lektury „Królika po islandzku” poczujemy smak agrestu na Islandii i pierwszych brzoskwiń w puszce kradzionych podczas pracy w OHP. Wrócimy do barów mlecznych, przejedziemy się autostopem, zachłyśniemy towarami eksportowymi z zachodu, które były jak kolorowe papugi wśród szarych wróbli - zagraniczne papierosy, kolorowy alkohol i pierwsze komercyjne filmy na taśmach VHS. Te opowieści tworzą literacką przystawkę dla dania głównego. A jest w czym wybierać Pierś indyka - director’s cut, Carbonnade a la Flamande, Dziwkarski makaron oraz autorski Hummus z dworca Wien Sudbanhoff. To dla zaostrzenia apetytu czytelników, więcej w „Króliku po islandzku”.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia GBP w Porąbce
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 82-4 (1 egz.)
Książka
W koszyku
W tysiąc smaków dookoła świata! Wielka wyprawa tropem dań i składników w albumie pełnym ciekawostek i smakowitych przepisów. Skąd pochodzi kukurydza, skąd pszenica, a skąd ziemniaki? Co jada się od wieków w Turcji, a co we Włoszech czy w Nigerii? Jak przygotować hiszpański chłodnik albo brazylijskie pralinki? W nowej książce autorów słynnych „Map” odwiedzicie 26 krajów z 5 kontynentów i poznacie najróżniejsze przysmaki. Zobaczycie marokańską ucztę, pływający wietnamski targ i francuskich mistrzów kuchni. Przekonacie się, jak mocno jedzenie związane jest z historią, kulturą i przyrodą kraju, w którym powstało, i dowiecie się, jak przyrządzić pyszne dania ze wszystkich stron świata.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia GBP w Porąbce
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 6 III (1 egz.)
Książka
W koszyku
Pory roku są bardzo różne, i różne są nasze preferencje. Czy łatwo jest odpowiedzieć na pytanie, którą porę roku lubimy najbardziej? A jeśli już - czy pamiętamy wówczas, że na naszą ocenę pory roku wpływa także to, co możemy wówczas zjeść? Książka „Jak smakuje rok. Wiosna. Lato. Jesień. Zima” pomoże Ci jeszcze bardziej cieszyć się z tego, co oferuje natura. Szef kuchni, Marcin Molik przygotował, zgodnie ze wskazówkami dietetyków, przepisy uwzględniające zmienność pór roku oraz dostępność świeżych produktów. Wiosną i latem najbardziej bowiem potrzebujemy świeżych warzyw i owoców, a jesienią i zimą przysmaków, które nas ogrzeją, wzmocnią odporność oraz uzupełnią niedobory witamin. Korzystajmy zatem z naszych rodzimych warzyw i owoców, kasz, zbóż, roślin strączkowych i naturalnych przypraw. Można z nich ugotować prawie wszystko - na każdą porę dnia i na każdą okazję. Łącząc je ze ogólnie dostępnymi składnikami, nie tylko wywodzącymi się z tradycyjnej kuchni polskiej, zapewniają zupełnie nowe smaki i potrawy, W ponad 100 przepisach znajdziemy między innymi dania przygotowane z wykorzystaniem wiosennego jarmużu i rzodkiewki, letniego bobu i kwiatów cukinii, jesiennych grzybów i dyni. Zima też będzie obfitować w smaki… kasz, żurawiny i marchewki. Z nich można przygotować wszystko - nawet coś na deser!
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia GBP w Porąbce
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Filii W Bujakowie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Najnowsze osiągnięcia naukowe w dziedzinie neuronauki i żywienia, wraz z naszym zrozumieniem połączenia umysł–jelito, dowiodły, że to, jak i co jemy, ma ogromny wpływ na to, jak się czujemy – fizycznie, poznawczo i emocjonalnie. W tej książce dr Drew Ramsey pomaga zrozumieć, w jaki sposób dieta wywiera wpływ na nasze samopoczucie, i udziela odpowiedzi na pytanie: co jeść, żeby wzmocnić zdrowie psychiczne? Odpowiednia dieta jest niezwykle ważnym wsparciem terapii prowadzonej przez specjalistów zdrowia psychicznego. Z książki „Co jeść, żeby wzmocnić zdrowie psychiczne” dowiesz się: jakie pokarmy pozytywnie wpływają na pracę mózgu i poprawiają samopoczucie; które witaminy i minerały mają kluczowe znaczenie dla ciała i umysłu, a także są przyjazne jelitom; jak poprawić zdrowie i wzrost komórek mózgowych, zmniejszyć stan zapalny i pielęgnować zdrowy mikrobiom; w jaki sposób wprowadzić zmiany w swojej diecie dzięki sześciotygodniowemu planowi żywienia.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia GBP w Porąbce
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 61 (1 egz.)
Wypożyczalnia Filii W Bujakowie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 (1 egz.)
Wypożyczalnia Filii w Czańcu
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 61 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 4 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia GBP w Porąbce
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Wypożyczalnia Filii W Bujakowie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Wypożyczalnia Filii w Czańcu
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 64 (1 egz.)
Wypożyczalnia Filii w Kobiernicach
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Kuchnia wegetariańska / Wiesława Rusin. - Wydanie I poprawione. - Bielsko-Biała : Wydawnictwo Dragon, copyright 2014. - 143, [1] strona : fotografie ; 25 cm.
(Dobra Kuchnia)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Filii W Bujakowie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Prawdziwa japońska kuchnia w twoim domu! Jak wiadomo, dobry ramen trudniej znaleźć niż prawdziwą miłość. Kto raz spróbował kuchni japońskiej, ten wie, że nie tylko wywraca ona kulinarny świat do góry nogami, ale także daje szczęście. Jeśli kochasz eksperymenty i różnorodność, najlepsze miejsce z japońskim jedzeniem znajdziesz w swoim domu! Nie potrzebujesz skomplikowanych produktów ani doświadczenia. Sonoko Sakai to ceniona i skuteczna nauczycielka kuchni japońskiej. Swoją filozofię gotowania opiera na pięciu zasadach: świeżość, sezonowość, prostota, piękno i oszczędzanie. W tej książce dzieli się zarówno kulinarnymi tajemnicami, jak i 160 pomysłami na gotowe dania.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia GBP w Porąbce
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Pokochaj swoje ciało : egoizm to nie grzech! / Dagmara Skalska. - Warszawa : Burda Publishing Polska, 2016. - 301, [2] strony : ilustracje kolorowe ; 22 cm.
Przynależność kulturowa
Gatunek
Dziedzina i ujęcie
Egoizm to nie grzech! Pokochaj swoje ciało nie jest książką kulinarną ani kolejnym poradnikiem, jak zrzucić zbędne kilogramy. Po raz kolejny Dagmara zaskakuje głębią przekazu. W sposób holistyczny mówi o ciele: o tym, jak z nim pracować, by uwolnić się z traumatycznych doświadczeń. Jak odzyskać siły witalne i zdrowie po życiowych zakrętach. Poszerza nasze zrozumienie organizmu i zachęca, by zaprzyjaźnić się ze swoim ciałem. Jak w każdej książce dzieli się własnymi doświadczeniami i przeżyciami. Opisuje, jak krok po kroku odbudowywała swój organizm i oczyszczała się z emocji, toksyn i napięć poprzez jogę, głęboką relaksację, oddychanie, dietę i masaż narządów wewnętrznych. Wiedzę, którą się dzieli, zdobyła od samego Master Yanga — chińskiego mistrza jogi i medycyny chińskiej, który zaprosił Dagmarę do Australii, by podzielić się z nią swoją mądrością. To książka pełna życiowej energii, siły i witalności. Soczysta, kolorowa i nietuzinkowa. „Przeprowadź detoks ciała, umysłu i… życia! Twoje ciało jest twoim pierwszym i najważniejszym sprzymierzeńcem. Aby budować wewnętrzną siłę, niezbędne jest utrzymywanie energii i witalności na optymalnym dla ciebie poziomie. Podstawą dobrego samopoczucia jest harmonijny kontakt z własnym ciałem. Wypracuj codzienne rytuały, które pozwolą ci zgromadzić energię do realizacji kolejnych wyzwań i celów. Oczyść swoje ciało i umysł z toksyn, emocji i napięć, a uwolnisz swoją życiową energię”. Dagmara Skalska
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Filii W Bujakowie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Jak nakarmić dyktatora / Witold Szabłowski. - Warszawa : Grupa Wydawnicza Foksal, 2019. - 334 strony : ilustracje ; 20 cm.
Według raportu amerykańskiej organizacji Freedom House czterdzieści dziewięć krajów jest obecnie rządzonych przez dyktatorów - a liczba ta wciąż rośnie. Dwaj kucharze Fidela Castro, kucharka Pol Pota, kucharze Saddama Husajna, Envera Hodży i Idiego Amina po raz pierwszy opowiadają swoją historię po dekadach milczenia. Prawa do książki wykupił największy światowy wydawca - nowojorski Penguin Random House - zanim została napisana. Kucharze dyktatorów - beneficjenci i ofiary swoich brutalnych pracodawców. Ci, którzy widzieli ich w momentach, gdy przybierali „ludzką” twarz: tuż po przebudzeniu, podczas obiadu i gdy dzień dobiegał końca. Karmiący szaleńców, odpowiedzialnych za śmierć i cierpienie setki ludzi. Czy któryś z kucharzy, korzystając z atmosfery, jaka towarzyszy jedzeniu, wpłynął na los, choćby jednego człowieka? Kim są ci, którzy z bliska obserwowali postacie z pomników i kart podręcznika, budzący strach oraz wpływający na złe lub dobre losy swoich podwładnych? Jak się czuli, gdy gotowali dla szaleńców? I jaką cenę przyszło im za to zapłacić? Przez cztery lata autor przejechał cztery kontynenty: od zapomnianej przez wszystkich wioski na kenijskiej sawannie, przez ruiny starożytnego Babilonu w Iraku, po dżunglę w Kambodży, gdzie skryli się ostatni z Czerwonych Khmerów. Odbył wielogodzinne rozmowy z kucharzami, którzy przez lata gotowali dla jednych z największych dyktatorów XX wieku. Niektórzy z bohaterów książki wciąż nie otrząsnęli się z traumy, jaką była praca dla kogoś, kto w każdej chwili mógł ich zabić. Inni wiernie służyli reżimom i do dziś nie chcą zdradzać wielu ich tajemnic.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia GBP w Porąbce
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 82-92 (1 egz.)
Wypożyczalnia Filii w Czańcu
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 82-92 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Kontynuacja bestsellerowej „Kuchni polskiej bez pszenicy“ oraz „Świąt bez pszenicy“. Ostatnia część bezpszennej i bezglutenowej trylogii polskich autorek, z przepisami na sylwestra i karnawał, tłusty czwartek i walentynki, spotkania w plenerze i rodzinne uroczystości. Na romantyczne kolacje i dziecięce przyjęcia. Na chłodne zimowe wieczory i letnie upały. Do wykorzystania przez cały rok i na każdą okazję! Pączki i faworki, trufle i eklerki, zdrowe potrawy z grilla, desery i dania dla dzieci, strrraszne propozycje halloweenowe, torty tradycyjne i nieszablonowe, zakrapiane karnawałowe szaleństwa oraz mnóstwo prostych pomysłów na słodko i wytrawnie. Ciastka, ciasta, muffinki, lody, puddingi, pierogi, kluski, naleśniki, zupy, bułki i chleby oraz kolejna duża porcja przydatnych przepisów podstawowych. Większość zamieszczonych w książce dań i deserów doskonale wpasowuje się w menu całoroczne.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Filii W Bujakowie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia GBP w Porąbce
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
- Przecież cukier jest naturalny! - To prawda. Zupełnie jak ropa naftowa. I arszenik. Współcześnie pochłaniamy ponad kilogram cukru tygodniowo! Schudłam, a moja cera wyraźnie się oczyściła. Kiedy rzuciłam białe paskudztwo, poczułam, że mój organizm zdrowieje. Odzyskałam dobre samopoczucie i ten wyjątkowy rodzaj energii, jaki pamiętam z dzieciństwa. Sarah Wilson przyznaje, że była cukroholiczką. Dopiero kiedy dostrzegła związek między spożyciem cukru a skokami wagi, huśtawkami nastroju, zaburzeniami snu i chorobami tarczycy, zrozumiała, że musi coś zmienić. TO NIE OD TŁUSZCZU TYJEMY, TYLKO OD CUKRU! Książka Rzucam cukier wykorzystuje doświadczenie Sary, żeby pomóc ci: · pokonać cukrowy nałóg dzięki sprawdzonemu 8-tygodniowemu programowi odwykowemu; · zwalczyć pokusy i napady głodu poprzez stosowanie skutecznych i prostych sztuczek; · schudnąć i wypięknieć; · gotować bezcukrowo, podając przepisy na 108 deserów, ciast, czekolad, przysmaków dla dzieci, przekąsek i potraw oczyszczających. Rzucam cukier to przewodnik, z którym dokopiesz niezdrowym przyzwyczajeniom, zrzucisz kilogramy i poczujesz się zdrowa i szczęśliwa.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia GBP w Porąbce
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia GBP w Porąbce
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej